SKAGEN-pimennysverho

Alk. 63,10 

Myydään 6 kpl erissä

SKAGEN-pimennysverho on himmeäkiiltoinen ja yksivärinen. Materiaali on pehmeää ja laskeutuvaa dimout-kangasta, jonka pimentävyys on yli 90%. Edullinen ja paloturvallinen SKAGEN sopii majoitustiloihin, mutta sitä ei suositella erittäin valonaroille asiakkaille.

SKAGEN-pimennysverhon ominaisuudet:

  • Paloturvallinen, SL1-luokituksen mukainen
  • 100% Polyester Fr
  • valon kestävä
  • vesipestävä
  • kolme kaunista värivaihtoehtoa

HUOM! Varmista kankaan todellinen väri ja tilaa ilmainen kangasnäyte.

Volyymialennus

Mitä enemmän ostat, sitä suurempi on alennuksesi! Saat volyymialennuksen tilauksestasi automaattisesti kassalla:

5 000 € volyymialennus -5 %
10 000 € volyymialennus -10 %
15 000 € volyymialennus -15 %
20 000 € volyymialennus -20 %

Poista

Korkeus

Kuvaus

SKAGEN-pimennysverhot pimentävät ja sisustavat tilaa sekä pehmentävät ääniä. Materiaali on paloturvallista SL1-laatua, joka kestää vesipesun.

Pimennysverho on himmeästi kiiltävä ja tasaisen yksivärinen molemminpuolin. Pehmeä ja laskeutuva dimout-kangas pimentää on yli 90 %:sti. SKAGEN onkin edullinen valinta majoitustiloihin, mutta erittäin valonaroille asiakkaille emme sitä suosittele. Huomaathan myös, että tummat sävyt pimentävät paremmin kuin vaaleat sävyt.

Pimennysverhomme ovat aina ryhdikkäät ja kauniisti laskeutuvat. Niihin ommellaan 70 mm korkea verhonauha ja asennetaan muovikoukut, joilla ne voidaan ripustaa monenlaisiin tiloihin: aaltomaisesti tai kiristysnauhalla rypyttäen tai vaikka suorana. Lisäksi verhon pystysivuissa on 2 cm leveä kaksinkertainen käänne.

Voit valita pimennysverhoon kaksi leveyttä: 140 cm tai 280 cm. Verhon valmiin korkeuden voit määritellä tarpeesi mukaan ja se voi olla max 275 cm. Tutustu verhojen mittausohjeeseen!

Valitse kolmesta kauniista värivaihtoehdosta sopivimmat ja tilaa ilmainen kangasnäyte! Näin varmistut, että saat juuri oikean väriset pimennysverhot.

Muistathan, että mitä enemmän ostat, sitä suurempi on alennuksesi! Saat automaattisen volyymialennuksen tilauksesi loppusummasta verkkokaupan kassalla seuraavasti:

5 000 € -5 %
10 000 € -10 %
15 000 € -15 %
20 000 € -20 %

Varovainen ohjelma Valkaisu kielletty Rumpukuivaus kielletty Silitys enintään 110 C Kemiallinen pesu tetrakloorieteenillä

Näin tilaat hotellitekstiilit

Tilaa meiltä paloturvalliset, kestävät ja pestävät sisutustekstiilit luotettavasti! Kustannustehokkuutemme salaisuus on tuotteiden vakiointi ja pitkälle hiottu toimitusketju, jotka perustuvat vankkaan osaamiseen ja alan kokemukseen. Näin tilaat hotellitekstiilit helposti:

Valitse tuotteet

Tutustu tuotteisiin ja tilaa kangasnäytteet.  Valitse haluamasi tuotteet klikkaamalla ”Tilaa tuote” -painiketta.

Tarkista tilaus

Tarkista valitsemasi tuotteet, värit ja määrät. Klikkaa ”Siirry maksamaan”, anna yhteystietosi ja valitse maksutapa.

Maksa tilaus

Voit maksaa tilauksesi mm. verkkopankin kautta, korttimaksulla tai luottolaskulla. Saat maksuvahvistuksen sähköpostiisi ja asiakastilillesi.

Ompelu

Tilauksesi toimitusaika on neljä viikkoa. Tilausvahvistuksen jälkeen aloitamme tuotteidesi valmistuksen.

Toimitus

Saat tilauksesi haluamaasi postiosoitteeseen. Toimituskulu on aina 50 € per lähetys  ja se lisätään automaattisesti tilaukseesi.

Onko kysyttävää?

Lomake on nopein tapa!

Nopein tapa saada asiasi eteenpäin on lähettää meille viesti yhteystietolomakkeellamme.

Jätä meille tietosi, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa puhelimitse ja sähköpostilla.

Huomioithan, että puhelimessa tehtyihin tiedusteluihin koskien toimitusmuutoksia, -aikaa ym.  emme pysty välittömästi vastaamaan.

+358 40 558 4895
[email protected]